Cirurgia i implantologia Oral

Quan un pacient ens demana sol.lucions quan té una o varies peces en molt mal estat i ja ha passat pels odontòlegs generalistes i no hi ha possibilitat de tractament amb èxit o bé té varies absencies, la sol.lució millor es la substitució de les peces dentals amb implants de Titani.

Qué és un implant de Titani? ara per ara quasi bé tothom sap a que ens referim , quan parlem d’un implant i son molts els pacients que ja venen demanant aquest tipus de tractament.  Un implant no es més que un cargol que substitueix una arrel d’una peça dental, que s’introdueix dins l’oss i es realitza amb una intervenció ambulatoria, sencilla i el pacient pot fer vida normal tot seguit, excepte en alguns casos, que el cirurgià i el seu equip podrà donar-li unes recomanacions per ajudar al proces del post-operatori.

Una vegada col.locat aquest implant o implants, per lo general hi ha un temps de cicatrització i osteointegració de l’implant a l’oss que pot durar de 2 a 4 mesos i en alguns casos fins a 6, si se li ha hagut de realitzar algún tractament de ROG, regeneració amb biomaterials.  Es veritat que a vegades també fem càrrega inmediata si la zona a reposar es molt estética i el cirurgià creu que la técnica esdevindrà amb éxit.

Tot aixó abans de l’intervenció, en la visita de valoració previa,sempre el cirurgià us explica com será el procés i en aquell moment es decideix el tipus de cirurgia a realitzar i el pacient pot preguntar i aclarir els seus dubtes.

Altres tractaments que es realitzen amb cirurgia son les extracciones de peces dentals incloses o semiincloses com els cordals i les exodoncies de peces en molt mal estat en les que només en boca queden les restes radiculars. Son normalment procediments senzills si els fa l’especialista en cirurgia, perque son professionals amb experiencia per realitzar aquest tipus d’intervencions. El que és veritablement important es seguir les indicacions del Doctor i el seus col.laboradors per un bon post-operatori.

Podeu consultar-nos sense cap compromís, trucant als teléfons:

972 332 972 / 872 264 309 o bé per whatsapp al 658 754 309