Clínica

Clínica Dental.ka ha estat dissenyada per oferir la millor atenció al pacient, amb facilitat d´accés per a portadors de cadires de rodes. Disposem d´un servei professional qualificat juntament amb una tecnologia d’avantguarda, elements que fan de Dental.ka una clínica de referència.

  • Tractaments multidisciplinars:

L´equip al complert estudia els casos més complexos i s´arriba a un consens odontològic juntament amb l´equilibri bucodental a nivell d´osteopatia i teràpia neural, per tal de connectar el cos com un tot i resoldre així patologies amb dolor referit. Es tracten les fòbies, a través de teràpies naturals i de la preparació psicològica del pacient per part dels professionals.

  • Esterilització i desinfecció:

A Dental.ka seguim els protocols de desinfecció i esterilització, així com d’aïllament de superfícies i protecció del pacient, recomanats per l’associació dental americana ADA  amb una sala específica d’esterilització per al tractament del material utilitzat amb cada pacient. (ubicada en una zona visible perque el pacient pugui veure quin és el proces d’esterilitzacio)

  • Radiodiagnòstic:

L’última tecnologia aplicada al diagnòstic de càries i patologia de les genives. Les imatges d’alta resolució són la nostra millor eina per a un diagnòstic precoç i una correcta prevenció. El radiodiagnòstic s´aconsegueix per la realització de radiografies intraorals in situ i per l’obtenció d’ortopantomografies de la més alta qualitat, assegurant una menor irradiació i una millora contrastada de la qualitat de les imatges són els avantatges principals de l’última generació d’aquesta tecnologia de raigs X. A més, el pacient pot obtenir una còpia, a través de correu electrònic, per a major comoditat.

 

 

 

 

 

Comments are closed.