Odontopediatria

Aquesta disciplina odontològica tracta als pacients a partir dels 3 anys d´edat. Un dels objectius d´aquesta especialitat és aplicar plans de prevenció per a reduir la incidència de càries dental, basats en l´adquisició de l´hàbit de raspatllat dental per part del nen i en el control de la ingesta de sucres a la dieta diària.

També serà part important el tractament de la patología derivada de la enfermetat de la càries dental i el diagnòstic precoç de les alteracions del creixement i del desenvolupament ossi maxil·lar de manera que es pugui fer una derivaciò a temps als especialistes, a nivell osteopàtic-postural i a nivell ortodontic.

L´absència de dents definitives sol ser una situaciò qué diagnosticada a temps pot evitar anomalies al creixement normal de l´arcada dental i del propi maxil·lar.

La dedicació i el reforç positiu són dos dels procesos fonamentals en els que ens basem els membres de l´equip de Dental.ka, a més de coneixer les aptituts i el desenvolupament psicològic del nen per aconseguir el tractament dental.

 

Comments are closed.