Osteopatia Odontològica

OSTEOPATIA ODONTOLÒGICA

L´ATM TRACTADA AMB OSTEOPATIA. El cos te la capacitat d´adaptar-se al dolor, es per això que quan una articulació no funciona correctament i genera dolor, llavors  es produeixen canvis en el conjunt musculesquelètic més proper; aquests canvis o bé adaptacions permeten compensar el mal funcionament de l´articulaciò afecta i provoquen a la vegada tensions i desequilibris en altres zones.

Quan ens referim a l´ATM, ens troben en la majoría dels casos amb quadres de dolor a la cara, cap i coll que tenen el seu origen en els canvis rel·lacionats amb el mal funcionament. També hi ha una rel·laciò directe entre els mals de cap (cefalees migranyoses etc..),les cervicalgies, zona dorsal alta, hombros i braços e inclus lumbalgies….

Moltes vegades els tractaments tradicionals de las patologíes d´ATM, son antiàlgics (eliminen el dolor) i son conservadors, però en cap cas sol·lucionen el problema existent. En canvi l´Osteopatía investiga les interrelacions d´aquesta articulaciò amb tot el sistema musculesquelètic amb el que es rel·laciona alliberant les restriccions i ajudant a trobar un equilibri, per permetre un bon funcionament de l´ATM.

 

 

Kopfschmerzen, Migräne

Comments are closed.